Renovatie Grafmonument

Is het graf van uw dierbare aan renovatie toe? Ook dit verzorgen wij. Hieronder een greep uit de veelvoorkomende werkzaamheden:

- Het rechtzetten van verzakte grafmonumenten

- Het reinigen van grafmonumenten (denk aan het verwijderen van bijv. algaanslag)

- Het opnieuw verven van teksten 

- Het opnieuw kitten van randen

- Het opnieuw vastlijmen van bijvoorbeeld flagstones

- Een nieuwe laag grind of split leggen

Onze werkwijze:
Als u contact met ons opneemt voor het renoveren van een grafmonument, komen wij langs op de begraafplaats om te beoordelen welke werkzaamheden er gedaan moeten worden voor een optimaal resultaat. Vervolgens ontvangt u een gespecificeerde offerte van ons. Als u akkoord geeft, starten wij met de werkzaamheden (als de weersomstandigheden dit toelaten).  Wilt u graag dat wij standaard een oogje in het zeil houden, zodat het grafmonument van uw dierbare er altijd verzorgd uitziet? Kijk dan eens naar het onderhoudsabonnement. U kunt ook gerust even met ons bellen. Wij kunnen u dan rustig uitleggen wat wij precies voor u kunnen doen en u kunt direct al uw vragen aan ons stellen. 


Een grafmonument in Groningen, waarvan de letters opnieuw geverfd zijn. Deze foto is geplaatst met toestemming van de rechthebbende. 

Een grafmonument in Godlinze is door ons professioneel gereinigd en de letters zijn opnieuw geverfd. Deze foto is geplaatst met toestemming van de rechthebbenden.