Wie zijn wij?

Van der Leest Grafmonumenten is opgericht in 2020 door mij, Dennis van der Leest. Naast mijn werkzaamheden als piloot in de burgerluchtvaart, wil ik mijn kennis graag verbreden op andere vlakken. Via Natuursteenbedrijf Ito Werkman -waar meer dan 25 jaar aan ervaring in huis is-  ben ik het natuursteenvak ingerold.

Momenteel werken wij samen en mag ik de fijne kneepjes van het vak van hem leren. In de toekomst zal Ito langzamerhand rustiger aan gaan doen en is het uiteindelijke doel om alles over te nemen. Dat is direct ook prettig voor de klanten van Natuursteenbedrijf Ito Werkman, want op deze manier kunnen zij voor garantiewerkzaamheden en dergelijke gewoon bij Van der Leest Grafmonumenten terecht. 

Mocht ik u kunnen helpen met leveren en plaatsen van een nieuw grafmonument of een renovatie? Neem dan gerust contact met mij op! 

Dennis van der Leest
06-29 51 39 82
info@vanderleestgrafmonumenten.nl

 

In de media

Op 10 oktober 2020 heeft er ook een leuk artikel over het bedrijf op Eemskrant.nl gestaan:

https://www.eemskrant.nl/van-de-luchtvaart-naar-een-eigen-bedrijf-in-grafmonumenten-dennis-en-joyce-switchen-van-baan-door-corona/


Ook kunt u een reportage over ons bedrijf bekijken via: 

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/757887/Gevolgen-coronacrisis-van-Boeing-787-naar-grafmonumenten?fbclid=IwAR3CS-xL6vTl23thwRWJufbNnASuwS38H5RI8QLmRgmplVOgLEK929eMexQ